Tilbygninger

 

Om- og tilbygninger

Mangler du plads og føler du at huset er blevet for lille? Kunne du tænke dig en dejlig udestue, lave en ombygning eller få anlagt en terrasse? Måske ved du ikke hvordan man gør det selv og du har måske heller ikke værktøjet. Så har vi en løsning for vi har mange års erfaring med bl.a. ombygninger og tilbygninger i private huse samt sommerhuse. Hvis du bare har idéen, klarer vi resten for dig men vi kan selvfølgelig også give dig gode idéer. Vi vil selvfølgelig også give dig en total enterprise. Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvor arbejder vi

Vi holder til i Billum, men er rundt og arbejde i både Varde og Esbjerg kommune hvor vi laver mange forskellige slags om- og tilbygninger på mange forskellige måder. Vi arbejder også meget i Blåvand, så hvis du tænker dit sommerhus trænger til at få en om- eller tilbygning så kommer vi gerne ud og kigger på det og får det lavet inden for den aftalte tid.

Ombygning  

Har du, ligesom så mange andre, drømmen om at få et helt nyt køkken, stue, værelse eller måske få renoveret hele huset, så kan vi få drømmen til at gå i opfyldelse. Vi kan lave alle slags ombygninger og alt kan lade sig gøre, så kontakt os for gode tilbud.

 

Terrasse 2006 001 1000x749

Terrasse