Parcelhuse

Nybyggeri og tilbygning af parcelhuse

Opførelsen af et parcelhus er for de fleste en drøm, der går i opfyldelse og en stor økonomisk investering. Derfor er det også vigtigt at det bliver gjort rigtigt første gang. Vi har som tømrerfirma, stor ekspertise og erfaring med at opførelsen af nybyggeri samt parcelhuse – og vi hjælper jer gerne med de mange overvejelser i skulle have i forbindelse med opførelsen af jeres nye parcelhus.

Samtidig vil vi med vores ekspertise og mange års erfaring, også kunne hjælpe med de problemer i kunne være rendt ind i undervejs i forbindelse med jeres nybyggeri.
Vi er mestre i at se muligheder og vores erfaring sikre at vi finder den bedst mulige løsning på jeres ønsker i forbindelse med jeres nye parcelhus.

Tilbygning af sommerhuse

Vi tager også gerne turen ud i sommerhusområderne og bygger et sommerhus eller fritidshus for jer. Der ligger ofte et stort tømrerarbejde i opførelsen af et sommerhus og vi hjælper til at skabe de bedste rammer for jeres nye sommerhus.
Sommerhuse hænger for de fleste familier sammen med hygge og nærværd, derfor er det vigtigt at rammerne omkring sommerhuset er på plads. vi har også stor erfaring med renoveringer af sommerhuse og tilbygninger, der skaber mere værdi for jeres familie.

Blix og Langgaard – få et konkret tilbud

Vi er kendte for at levere kvalitetshuse til den helt rigtige pris – erfaring betaler sig! Ud over de større projekter tager vi os også meget gerne af jeres:

Vi modtager både henvendelser her på siden eller på tlf. nr. 2425 3370 (Søren) eller 2425 3371 (Bjarne).

Søren Brix og Bjarne Langgaard står klar til at være din lokale tømrermester i forbindelse med nybyggeri og du kan læse mere om hvad vi kan gøre som din tømrer.